inspirerende fotoworkshop

workshop basis

WORKSHOP (BASIS) FOTOGRAFIE MET HEERLIJKE HIGH TEA                  € 85,-

van 13:00 uur tot 17:00 uur in de theetuin van Eemnes

zaterdag 18 maart 2017                     (vol)                                           geef je hier op

zaterdag 3 juni 2017                           (bijna vol)                                 geef je hier op

zaterdag 9 september 2017                                                                                          

Vaak hoor ik mensen zeggen: “Ik heb een prachtige camera, maar eigenlijk heb ik hem altijd op ‘het groene knopje’ staan” Of: “Binnen maakt hij sfeerloze foto’s. Ze zijn te donker of bewogen, terwijl ze er op mijn camera goed uit zien” Zonde, er is zoveel mogelijk.

Ik deel graag mijn passie en enthousiasme op het gebied van fotografie. Wij kijken in een klein groepje naar meegebrachte foto’s (… je kunt ook gewoon meekijken) en bespreken dingen waar jij tegen aan loopt.

Verder vertel ik hoe ik fotografeer en waar ik op let bij het maken van foto’s. Ook ga ik kort in op de beeldbewerking en laat ik je mijn voor en na foto’s zien.

Na deze middag krijg je meer grip op je camera en bepaal jij hoe je foto er uit komt te zien in plaats van andersom. Naast de techniek (sluitertijd, diafragma, iso, onder/over belichten, scherptediepte) gaan wij meteen oefenen op deze mooie locatie. Ook ga ik in op het gebruik van het licht en de compositie. Niet de locatie waar je de foto maakt, maar het licht bepaalt de sfeer van de foto!

Kom met meer kennis en plezier tot betere resultaten. Loop jij tegen grenzen aan en wil jij weten waar jouw kracht ligt en waar je van kunt leren kom gerust. Neem dan zeker een aantal foto’s mee.

Voor fotografen geef ik 1 op 1 mentoringsessies.

Geef je op via helga@mooiklein.nl en kom gezellig een middag naar de Theetuin.

Hieronder een paar reacties op FaceBook

Schermafbeelding 2014-10-09 om 13.27.17

2017-01-12_0001

Voor ‘fotografen’ die een stap verder willen…

MENTORINGSESSIE voor (beginnende) fotografen      (vraag hier informatie aan)

Investeren in kennis is de beste investering die je kunt doen. Gun jezelf een kritische blik. Fotograferen zit hem niet alleen in de fotografie. Het is goed ook te kijken wat jou drijft en inspireert en waar je als fotograaf je nieuwe kennis vandaan haalt. Zelf heb ik heel wat creatieve worstelingen doorlopen.
Er zijn zoveel fotografen, hoe onderscheid je je nu van de rest? Waar liggen je sterke en zwakke punten, wat is jouw handtekening?
Hoe kijk ik naar licht en breng ik meer sfeer in de foto? Hoe krijg je spontaniteit, maar ook rust in een gezin? Hoe ga ik om met een newbornshoot?
Maar misschien nog belangrijker… met welk bewerkingsprogramma werk jij?
Wat zijn er de mogelijkheden en onmogelijkheden ervan? Hier is vaak veel winst te behalen. Bij mij kom je voor een totaalpakket.
Je loopt een dag met mij mee, we doen een 1 op 1 fotoshoot met een model (je fotografeert ook zelf) en gaan daarna de foto’s editten.
Ik heb je zoveel te vertellen, kijk mee vanaf het begin tot het eind. Ik ben een open boek, je kunt mij alles vragen.

2016-01-26_k0001

Share and Enjoy:
  • Facebook